MODUL TREND KFT.

RÓLUNK

A Modul Trend Kft., a Babilon Cégcsoport legfiatalabb tagjaként eredményesen ötvözi a cégcsoport korábbi fő tevékenységeit. Vállalkozásunk a PR-kommunikáció és a marketing területén teljeskörű szolgáltatásokkal áll továbbra is megbízói rendelkezésre. Önálló grafikai- és filmstúdióval rendelkezünk, ahol a legmodernebb technikai eszközök, továbbá korszerű, magas színvonalú szoftverpark segíti szakképzett munkatársainkat. 3D látványtervek, komplett arculatok és honlapok, valamint mobil applikációk készítését is vállaljuk. A kivitelezés magas színvonalú végeredményét a saját telephelyünkön működő digitális nyomdánk garantálja. Ugyanitt található a kiállítás és standépítő tevékenységünk hátterét biztosító, - nagy raktárkészletünk mellett - korszerű lakatosipari- és asztalos üzemünk is, ahol lézervágó és plexihajlító CNC gépeink segítségével egyedi reklámeszközök, világító installációk gyártását végezzük.

A vállalkozás a cégcsoport építőipari, valamint vagyonvédelmi üzletágait – mint további modulokat - magába olvasztotta és szolgáltatásait továbbra is zavartalanul biztosítja.

KIÁLLÍTÁS

MÚZEUM

MÉDIA

ÉPÍTÉS

Modul Trend Kft.

Önállóan szervezett kiállításaink közül az etyeki Korda Filmstúdióban megrendezett AgrárgépShow Mezőgazdasági Eszköz- és Gépkiállítás 2011-2012 és a Hajdúsági Expo 2012-2013 minden esetben, több mint húszezer látogatót vonzott. Időszaki múzeumi tárlataink mellett, – Magyar Mezőgazdasági Múzeum – cégünk tervei alapján és kivitelezésében újult meg a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Vegyészeti Múzeuma.

img
img
img
img
img
img
img
img
img

Legyen a partnerünk! Forduljon hozzánk bizalommal.

Egyedi installációk és kiállítói standok tervezése, komplex kivitelezése. Világító display-k, feliratok, térbútorok, totemoszlopok gyártása. Digitális és 3D nyomtatás. Időszaki kiállítások tervezése, kivitelezése, tárgyak restaurálása.

Kapcsolat