Média Modulok

Vállalkozásunk, teljes körű PR – kommunikációs és marketingszolgáltatásokat biztosít, megrendelői részére. A Babilon cégcsoport az elmúlt évtizedben, mint média ügynökség, komplex szolgáltatásokat nyújtott az IKR Zrt Bábolna, Nitrogénművek Vegyipari Zrt és a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt részére is. Az I. NAK Szántóföldi Napok kiállítás kapcsán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara részére, mint generálkivitelező, szintén teljeskörű szolgáltatást nyújtott (a tervezéstől a kivitelezésig, az építéstől a bontásig).

Marketing

Éves marketing és időszaki kampányok tervezése.

Arculattervezés

Grafikai munkák, kiadványszerkesztés.

Filmgyártás, közvetítés

Reklám- és referenciafilmek

Web

Web szerkesztés, honlap készítés.

App fejlesztés

Mobil applikáció fejlesztés.

3D

3D látványtervek készítése.

PR-kommunikáció, marketing

Vevőtalálkozók szervezése, kivitelezése

 • Tematikus road-showk szervezése, bonyolítása
 • Média helyfoglalások bonyolítása (írott sajtó, elektronikus média, óriásplakátok, City-light, járműreklámok, mozgó közterületi reklám, stb.)
 • Study-tourok, management tréningek szervezése
 • Egyedi speciális reklámszolgáltatások (légi reklám, Tér-TV, Mozgó közterület reklám, Gerilla marketing, „küszöb alatti” reklámszolgáltatások, stb.)
 • Piackutatás. Kampányelemzések, értékelések

Arculattervezés, grafikai munkák, kiadványszerkesztés, nyomtatás

Arculattervezés

Az elmúlt két évtizedben (Babilon cégcsoport), számtalan nagyvállalatnak terveztük meg teljes körű arculatát. Munkáink közül - a teljesség igénye nélkül - a legjelentősebbek:

 • Dunaújvárosi Papírgyár
 • IKR Bábolna Zrt
 • Mezort Zrt.
 • Pécsváradi Agrover Kft.
 • Mezőfalvai Mezőgazdasági Zrt.
 • KUNMAG Kft.
Az IKR Agrár Kft. részére kidolgozott új műtrágyacsalád „HUNFERT” Brand és arculat.

Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztési munkáink közül kiemelkedik a Katona Zsolt Vazul által írt és a cégcsoport gondozásában kiadott „A magyarországi nitrogénműtrágya-ipar bölcsője a Péti Nitrogénművek 80 éve” című és „A Bige Holding Kft. az egykori Tiszamenti Vegyiművek története” című könyvek. Ezek a munkák magyar és angol nyelven is megjelentek. Korábban az Alexandra Könyvhálózaton belül megvásárolhatóak voltak.

Referenciáink közül még kiemelnénk a Presztizs lapcsoport Presztizs Sport újságját, amelynek nemcsak az arculatát terveztük, hanem több éven keresztül elláttuk a grafikai szerkesztését is.

REKLÁM- ÉS REFERENCIAFILM GYÁRTÁS

Referenciák

A reklám- és referenciafilm gyártás területen számtalan munkánk kapott ez idáig elismerést.

 • A „Marc, ami a lábat illeti" reklámfilm sorozatunk, egyik epizódja 2000-ben elnyerte az év legjobb reklámfilmje díjat.
 • A „Csoda fincsi csörgő csoki a Cerbonától" animációs reklámfilmünk, a rákövetkező évben az Iparkamarák különdíját kapta.
Az elmúlt két évtizedben, több mint 150 referenciafilmet készítettünk el, számos hazai cég felkérésére.(Szegedi Paprika, Alcoa, IKR Bábolna, Nitrogénművek, Tisza Menti Vegyiművek, Sárvári Termálkristály, stb.)
Bővebben

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Elsősorban kiállítási standok megrendelése esetén, valamint múzeumi tárlatokhoz kapcsolódóan készítünk 3D látványterveket. Egyedi igény esetén animációs kisfilmet, karakter animációt is készítünk. (lásd referenciáink)

Az általunk használt programok: 3D stúdió, Maya stb.
Referenciáink

Legyen a partnerünk! Forduljon hozzánk bizalommal.

Egyedi installációk és kiállítói standok tervezése, komplex kivitelezése. Világító display-k, feliratok, térbútorok, totemoszlopok gyártása. Digitális és 3D nyomtatás. Időszaki kiállítások tervezése, kivitelezése, tárgyak restaurálása.

Kapcsolat